Transformeer je leiderschapmet de ritmes van de natuur

Unieke leiderschapstrainingen voor organisaties die behoefte hebben aan een nieuw perspectief.

Beperk ongewenste uitstroom, behoud talent en omarm verandering als een natuurlijk proces.

Betrek mensen op een natuurlijke manier in verandering

Van moeizaam naar moeiteloos veranderen

Als leider binnen je organisatie sta je voor een aantal uitdagingen. De wereld verandert razendsnel. Dat vraagt om flexibiliteit en veerkracht van je teams en mensen. Talent behouden is een flinke klus in een markt waar talent schaars is. De ontwikkeling van effectief, authentiek leiderschap dat past bij deze tijd, is cruciaal voor succes. Een goede leider kan verbinden met iedere generatie, krijgt mensen in beweging in ieder veranderproces en zorgt goed voor zichzelf.

Hier is waar ik, Katelijne, jullie ontwikkelpartner, graag in bijdraag. Ik luister naar jullie specifieke situatie en denk mee in de oplossing die daar het beste bij past. Samen creëren we een cultuur waarin ieder mens zich gehoord en gezien voelt.

Stel je voor...

Transformatie van binnenuit

Transformeer je organisatie en leiderschap: omarm verandering als een natuurlijk proces en maak impact jullie prioriteit. Talentvolle medewerkers willen graag bij jullie werken!

Nieuwe Tijd Leiderschap

Ontwikkel authentieke, inspirerende leiders die veranderprocessen effectief kunnen begeleiden. Dit leidt tot meer betrokkenheid, minder uitstroom.

Verbeterde verbinding in teams

Versterk de samenwerking en het vertrouwen in teams voor betere prestaties. Mensen zijn zichzelf en durven zich uit te spreken.

Voordelen van Nieuwe Tijd Leiderschap

  • Dieper begrip van teamdynamiek

  • Verbeterde empathie en communicatie

  • Effectievere veranderprocessen door begeleiding op de onderstroom

  • Echtere verbinding binnen het team

  • Unieke combinatie van bewustwording en professionele groei

Maarten Wubben

Senior Lecturer, Rotterdam School of Management

Maatschappelijk Verantwoord Leiderschap in Organisaties

We vertrouwen al meerdere jaren op Katelijne’s coaching expertise voor bacheloronderwijs aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Vanwege haar sterke businessachtergrond gecombineerd met een talent om authenticiteit aan te moedigen, was het geen moeilijke keuze Katelijne te vragen voor onderwijs waarin authentiek leiderschap centraal staat.

Een greep uit wat je kunt verwachten:

Individueel traject

Voor leiders die zich willen ontwikkelen naar hun volgende niveau van leiderschap. Ik sta klaar om samen met jou de diepte in te duiken. Tijdens dit traject krijg jij volledige persoonlijke aandacht in jouw proces.

Lees meer

Team traject

Ieder team is uniek en heeft een eigen manier van samenwerken. Versterk de teamdynamiek, vertrouwen en betrokkenheid om vanuit daar betere resultaten te behalen.

Lees meer

Leiderschapsprogramma

Waar willen jullie staan over 5 jaar? Wie zijn de leiders van de toekomst en hoe dragen zij bij aan die visie? In dit unieke leiderschapsprogramma ontwikkelen we leiders en talent tot hun volgende niveau van (persoonlijk) leiderschap.

Lees meer

Wil je liever zelf aan de slag?

Deze cursussen volg je in je eigen tempo, in je eigen tijd.
Ga naar de cursussen

Dit zeggen klanten over werken met mij:

“Fantastisch, fenomenaal, veilig, vertrouwd, leerzaam en confronterend (op een goede manier)! Ik heb je als trainer ervaren als erg fijn, kundig, warm en sterk. Ik zou je zeker aanraden!

Timothy Scheffers

Katelijne heeft tijdens een mooie retraite week in Zuid Frankrijk haar coaching via het RHYTHM kaartspel ingezet. Het was een prachtige sessie waarin vele elementen voorbij kwamen. Reflectie op het verleden, emotie in het heden en een mooie begeleiding van Katelijne met de blik vooruit. Dankje Katelijne!

Sebastiaan van der Vinne

“Ik had veel last van pleasegedrag. Ik cijferde mezelf vaak weg ten koste van mezelf. Ik ervaarde op sommige momenten somberheid. Door Katelijne heb ik nieuwe inzichten opgedaan door middel van haar scherpe vragen en duidelijke uitleg. Het voelde als hele kleine stapjes, maar onbewust zijn het echt grote veranderingen!“

Stacy

Start met individuele coaching  

En ervaar de transformatie zelf!

Veranderen is het meest natuurlijke wat er is.Kijk maar naar de seizoenen.

Heb jij het gevoel dat de wereld waarin we nu leven vraagt om iets anders? Zie jij ook signalen van bewustwording om je heen, en wil jij dit binnen jullie organisatie ook toegankelijk maken?

I am your woman. In ruim 7 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling en transformatie heb ik honderden organisaties mogen helpen om hun visie waar te maken. Ik geloof dat we écht het contact met de natuur, en daarmee onze eigen innerlijke natuur, mogen herstellen. En dat maakt dan direct veranderen leuker én makkelijker: veranderen is immers het meest natuurlijke wat er is. Ik heb een eigen verandermodel ontwikkeld vanuit systemisch transitiemanagement, NLP en de ritmes van de natuur. In mijn werk help ik leiders hun (zelf)bewustzijn te vergroten en vanuit verbinding ieder veranderproces te begeleiden.

"Je hebt een spirituele inslag met een wetenschappelijke achtergrond. Heel prettig." - Alex Vaassen

Laten we samenwerken om jullie organisatie te laten groeien op een manier die bij jullie past. Ben je klaar om het gesprek aan te gaan?

Breng je huidige situatie in kaart met het Impact Assessment

Ontdek de concrete groeikansen van jullie organisatie in 10 minuten

© U R ALIVE. - Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring

Zadelmakerstraat 12 | 4813 KP Breda | contact@u-r-alive.com

KvK: 78235022

BTW: NL003306238B39