Het enige leiderschapsprogrammadat werkt met de natuur

Til je organisatie naar een hoger niveau met dit unieke leiderschapsprogramma

voor leiders en aankomend leiders.

Weerstand tegen verandering?

Hebben mensen moeite om verandering te omarmen en volledig te implementeren?

Gebrek aan sterk leiderschap?

Mist de organisatie authentieke, inspirerende leiders die teams kunnen motiveren?

Te hoge ongewenste uitstroom?

Uitval door o.a. burn-outs, vertrek van talent en het vinden van goede nieuwe mensen: het zorgt voor hoge kosten.

Ontwikkel jullie leiders van de toekomst

Nr. 1 Vertrekreden van talent is slecht leiderschap

De focus ligt vaak op wat er zichtbaar verandert: processen, systemen en taakverdeling. Aan wat niet zichtbaar is, maar wel voelbaar, wordt vaak nog te weinig aandacht besteed. Denk aan weerstand, spanning, emoties...

Til de organisatie naar een hoger niveau met dit vernieuwende en diepgaande leiderschapsprogramma dat helemaal past bij deze tijd.

Het RHYTHM Pioneers Programma is ontworpen om jouw organisatie te transformeren door middel van bewustwording en praktische tools. De basis is het RHYTHM verandermodel, wat leiders leert om verandering te begeleiden op de onderstroom. Dit programma leert leiders om dat te begrijpen, te zien en daar het gesprek over aan te gaan vanuit verbinding. Zo komen mensen weer in beweging.

Stel je voor...

Transformatie van binnenuit

Transformeer je organisatie en leiderschap: omarm verandering als een natuurlijk proces en maak impact jullie prioriteit. Talentvolle medewerkers willen graag bij jullie werken!

Nieuwe Tijd Leiderschap

Ontwikkel authentieke, inspirerende leiders die veranderprocessen effectief kunnen begeleiden. Dit leidt tot meer betrokkenheid, minder uitstroom.

Verbeterde verbinding in teams

Versterk de samenwerking en het vertrouwen in teams voor betere prestaties. Mensen zijn zichzelf en durven zich uit te spreken.

Wat je kunt verwachten:

6-12 maanden programma

In overleg plannen we de dagen, duur en locatie van het programma in. Door de langere periode is er tijd om de opgedane inzichten in de praktijk toe te passen en het geleerde te integreren.

Intensieve begeleiding

Tijdens het traject ontstaat er echt een band in de groep. Ze leren van elkaar en van zichzelf. Voor leiders en aankomend leiders van ieder niveau is er intensieve begeleiding, een individueel gesprek en intervisie.

Natuurlijk veranderproces

We zijn lang het contact met de natuur kwijtgeraakt en zie waar het ons gebracht heeft. Deze Nieuwe Tijd vraagt om veranderen als natuurlijk proces. Leer als leider hoe je dat omarmt en uitdraagt.

Ik denk graag mee hoe dit programma voor jullie aansluit.

Ontdek hoe het RHYTHM Pioneers Programma het huidig en toekomstig leiderschap in jullie organisatie kan transformeren. Plan een vrijblijvend Groei Gesprek!
Plan een Groei Gesprek

Dit zeggen klanten over werken met mij:

“Na dit traject voel ik echt meer binding met de organisatie. Ik voel me meer verbonden en heb weer zin om naar mijn werk te gaan.

Frank

“Ik voelde echt de hartsverbinding in de groep. We gingen vrijwel gelijk tot de kern, dat heeft me zoveel gebracht.”

Marieke

“Ik had veel last van pleasegedrag. Ik cijferde mezelf vaak weg ten koste van mezelf. Ik ervaarde op sommige momenten somberheid. Door Katelijne heb ik nieuwe inzichten opgedaan door middel van haar scherpe vragen en duidelijke uitleg. Het voelde als hele kleine stapjes, maar onbewust zijn het echt grote veranderingen!“

Stacy

Neem contact op

En ervaar de transformatie zelf!

Van overleven naar voluit leven:Leiderschap zit in mijn bloed.

Op mijn 13e ben ik doodziek geweest. Doordat ik letterlijk een moment heb gehad dat ik dacht dat het leven ophield voor mij, haal ik sindsdien alles uit het leven. Ik geloof dat het leven te kort is om het passief aan je voorbij te laten gaan. Ik laat mensen zelf ontdekken dat ze altijd een keuze hebben hoe ze ergens mee omgaan. Door zich te richten op datgene waar ze wél invloed op hebben, houden ze meer tijd en energie over voor de dingen die écht belangrijk zijn. Zoals een echt gesprek, persoonlijke aandacht voor een medewerker, en een gezonde balans tussen werk en privé.

Toen ik de keuze maakte om mijn baan op te zeggen en mijn hart te volgen, kreeg ik zoveel positieve reacties uit mijn omgeving. Ik deel er een met je:

"There is something pure magic about realising a dream.... I 100% get it, it's the best. It's feeling in the flow so you know you are moving in the right direction!" - Jessica Marsch

Laten we samenwerken om jullie organisatie te laten groeien op een manier die bij jullie past. Ben je klaar om het gesprek aan te gaan?

Laten we dit samen doen!  

Breng je huidige situatie in kaart met de Impact Scan

Ontdek de concrete groeikansen van jullie organisatie in 10 minuten

© U R ALIVE. - Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring

Zadelmakerstraat 12 | 4813 KP Breda | contact@u-r-alive.com

KvK: 78235022

BTW: NL003306238B39