Betere prestaties meteen sterk verbonden team

Wil je de dynamiek en samenwerking binnen je team verbeteren? Ons team traject helpt je team om effectiever samen te werken, communicatie te verbeteren en gezamenlijke doelen te bereiken.

Spanning wordt niet uitgesproken?

Is er sprake van conflicten en misverstanden binnen je team? Durven mensen zich niet écht uit te spreken?

Resultaten blijven achter?

Heeft het team moeite om optimaal te presteren, samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen?

Weerstand tegen verandering?

Ervaart je team moeite met het accepteren en implementeren van veranderingen?

Versterk en verbind je team voor betere resultaten

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Je bent teamleider, HR manager of leidinggevende en je bent verantwoordelijk voor de prestaties en samenwerking van je team. Ondanks jouw inspanningen merk je dat je team niet optimaal functioneert. Teamleden werken langs elkaar heen en er is weerstand, wat leidt tot frustratie en inefficiënt werk. Dat heeft als gevolg dat het resultaat achter blijft en er te weinig ruimte is voor groei en creativiteit. Je weet dat er veel meer potentie in zit!

Dit team traject is de oplossing die je zoekt. Met interactieve sessies en een unieke combinatie van denken, voelen en doen, bouwen we aan vertrouwen. Betrokkenheid neemt toe, samenwerking versterkt en communicatie verbetert.

De Team Cycle bevat praktische oefeningen op basis van het RHYTHM verandermodel, wat het team leert om verandering te omarmen als een natuurlijk proces. Door samen dit traject aan te gaan en het geleerde met behulp van praktijkopdrachten toe te passen in het werk, transformeert je team tot een dynamisch en verbonden geheel. Klaar om elke uitdaging aan te gaan!

Stel je voor...

Verbeterde teamdynamiek

Een sterk, verbonden en samenwerkend team. Ze hebben vertrouwen in elkaar en de resultaten zijn sterk verbeterd.

Open communicatie

Open en eerlijke communicatie en goede samenwerking tussen de teamleden. Ze durven zich uit te spreken en elkaar om hulp te vragen.

Veranderen met succes!

Leid je team moeiteloos door veranderprocessen en creëer een adaptieve cultuur.

Wat je kunt verwachten van de Team Cycle:

Kick-off: Zaadje planten

Aan de start van het traject starten we met een intentie en een persoonlijke voorbereidingsopdracht. Het traject is begonnen!

3 unieke teamsessies

Tijdens drie interactieve team sessies van een halve dag gaan we samen aan de slag. We duiken de diepte in en bouwen aan vertrouwen. Het is een combinatie van denken, voelen en vooral veel doen! We leren van elkaar. Na iedere sessie integreer je je inzichten met een praktijkopdracht.

Natuurlijk veranderproces

De verschillende fasen van transitie zitten door de sessies heen geweven. Veranderen wordt leuker én makkelijker doordat we het leren omarmen als een natuurlijk proces. We passen dit toe op jullie specifieke situatie, zo levert het traject jullie maximaal resultaat op!

Wat wil jij met jouw team bereiken?

Ik ga graag het gesprek met je aan over jouw specifieke team uitdaging & verlangen. Ik denk met je mee hoe ons team traject jouw team optimaal kan versterken. Plan een vrijblijvend Groei Gesprek!
Plan een Groei Gesprek
Example image

Dit zeggen klanten over werken met mij:

Katelijne heeft tijdens een mooie retraite week in Zuid Frankrijk haar coaching via het RHYTHM kaartspel ingezet. Het was een prachtige sessie waarin vele elementen voorbij kwamen. Reflectie op het verleden, emotie in het heden en een mooie begeleiding van Katelijne met de blik vooruit. Dankje Katelijne!

Sebastiaan van der Vinne

“Fijne pragmatische aanpak, veilige leeromgeving, adequate handvatten voor vervolg carrière. Fijne manier van praten.

Humor!!”

Douwe

“Katelijne heeft mij geleerd hoe ik mezelf moet zijn in een wereld waar iedereen iemand anders probeert te zijn. Ook heeft zij mij geleerd hoe belangrijk het is tijd voor jezelf te nemen en te leven in het moment. Ik kon altijd open en vrij met haar praten over authenticiteit, mindfulness en het leven. Door Katelijne voel ik mij rustiger, zelfverzekerder en meer mezelf.”

Bas

Start met coaching  

En ervaar de transformatie zelf!

Ik ben een natuurlijke verbinder.

Ik hoor het verhaal nog vaak terug: als klein meisje van een jaar of 5 stond ik al bij vreemde mensen in een restaurant aan tafel. Ik stelde ze nieuwsgierige vragen totdat ze zeiden: "Ga nu maar weer terug naar je eigen tafel".

Rond dezelfde leeftijd gaf ik met Kerst iedereen in de hele kerk een handje om iedereen Vrede te wensen.

Ik ben altijd een natuurlijke verbinder geweest. Open en nieuwsgierig naar de wereld: waarom doen mensen wat ze doen?

Ik zie het als een uitdaging om te verbinden met allerlei verschillende mensen. Het maakt me niet uit wat je achtergrond, mening of diversiteit is. Ik zal naar je luisteren en vragen aan je stellen om erachter te komen wat belangrijk is voor jou. Ik zorg voor een veilige omgeving voor het team om zich open te stellen naar elkaar. Op die manier zien we elkaars echtheid en kunnen we daarmee verbinden.

"Quote over persoonlijk leiderschap dat iemand over me heeft gezegd"

Laten we samen die uitdaging met jouw team aangaan. Ik hoor graag meer in een vrijblijvend Groei Gesprek.

We ontdekken of er een match is en vanuit daar kijken we verder.

Breng je huidige situatie in kaart met de Impact Scan

Ontdek de concrete groeikansen van jullie organisatie in 10 minuten

© U R ALIVE. - Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring

Zadelmakerstraat 12 | 4813 KP Breda | contact@u-r-alive.com

KvK: 78235022

BTW: NL003306238B39